Promodorp.

Wijk af van gebaande paden!

Hét sportieve moment om gemotiveerde wielersporters te bereiken! 

“Zoals op het Libéma Open grastennistoernooi voor profs in Autotron Rosmalen zal op het EK een inspirerend Promodorp ingericht worden. Bezoekers vinden er alles voor de wielersport. Van fietsen, accessoires, onderdelen, kleding, training, sportieve fietsvakanties tot voeding. En uiteraard voor alle sporten. Of je nu van wielrennen, cross, trial, veldrijden of het rijden met sportieve e-biks houdt, het EK Veldrijden is genieten van topprestaties.

Je ontkomt niet aan het Promodorp. Het is prominent gelegen, temidden van het wedstrijdparcours met het podium waar de gehele dag de prijsuitreikingen zijn.

Het Promodorp is ook úw kans om uw bijdrage aan de fantastische wielerhobby te presenteren, demonstreren of te laten beproeven. Twee dagen lang direct contact met duizenden en nog eens duizenden wielerfanaten, enthousiast gemaakt door al het sportieve geweld. Wat wilt u nog meer?

Wees erbij en help deze fanatieke wielerliefhebbers met hun passie!”

Deelnemers van het eerste uur

Diverse bedrijven hebben zich al als exposant aangemeld na het nieuws dat het EK naar Nederland komt. Lees hier meer over hun betrokkenheid, enthousiasme en doelstellingen om op het Promodorp in contact te komen met de bezoekers.

Reserveer nu úw standplaats!publiek 3

Verhoog uw omzet. Voor de voordelige tarieven van de kant-en-klare tenten, m2-standruimte of openlucht plaatsen zie het inschrijvingsformulier. Verzeker u van een mooie standplaats. Mail u aanmelding vandaag nog naar profcycling@libema.nl.

Voor meer info bel Frans Braal, Edwin van Diessen, Piet van Katwijk of Bobbie Traksel van Libéma Profcycling B.V., tel. +31 73 523 33 79.

Extra kansen

Het kan ook anders!

  • Standruimte in Autotron binnen; bij de in- en uitgang waar ook het Wielercafé en de warming-up area hun plaats hebben
  • Exposure in de direct marketing-campagne
  • Genereren leads via voorverkoop entreekaarten
  • Gebruik maken van het testparcours
  • Een product of flyer(met waardebon) in de Goodiebag
  • Participeren in activiteiten zoals Wielerclinics, Innovatie galerij en het WielerPassie theater
  • Sponsoring
  • Buitenplaats langs het parcours.