Promodorp.

Deelnemers van het eerste uur

Diverse bedrijven hebben zich al als exposant aangemeld na het nieuws dat het EK naar Nederland komt. Lees hier meer over hun betrokkenheid, enthousiasme en doelstellingen om op het Promodorp in contact te komen met de bezoekers.

Vittoria

Vittoria is producent van hoogwaardige banden en wielen voor de fiets. Het is onze missie om de wielersporter te helpen met het verbeteren van zijn fietsprestaties om zijn volgende nivo te bereiken. Dit bereiken wij door de beste en snelste fietsbanden ter wereld te produceren. Op het EK willen we alle bezoekers kennis laten maken met onze producten en met name de nieuwe CX banden met grafeen! We hopen op een echt wielerfeest waar de bezoekers kunnen genieten van hoogwaardige sportprestaties maar ook van topmerken!

Bioracer

Bioracer’s missie is ‘We make you faster!’ Wij leveren de snelste wielerkleding ter wereld. Biodynamica (perfecte symmetrie, compressie), aerodynamica (luchtweerstand) en aquadynamica (waterdichtheid, en toch ademend) zijn medebepalend voor de snelheid en prestatie van de atleet. Wij innoveren continue om prestaties te verbeteren. Als leverancier van de belangrijkste nationale cyclocrossploegen ter wereld verwachten wij niets minder dan medailles op het EK. Aan de vooravond van de winter zullen wij daar onze snelle en veilige winterkleding en onze award winning Epic Bibshort en Speedwear Concept Cyclocross Suit aan het talrijke publiek voorstellen.

Tacx

Tacx produceert innovatieve producten zoals fietstrainers, apps & software, bidonhouders en sensoren, van hoge kwaliteit om te helpen je grenzen te verleggen. Zo beschik je met de NEO trainer  over road feel, oftewel ‘wegpatroonsimulatie’, waarmee je binnen het gevoel van kasseien, modder of andere soorten wegen kunt ervaren. Een uitstekende trainingsmogelijkheid voor iedere wielersport. Op het EK mogen we natuurlijk niet ontbreken en zullen wij de vele bezoekers graag onze oplossingen presenteren voor nog meer wielerplezier.

Surplace Design

Surplace Design staat voor uniek en functioneel interieur design ontstaan uit passie voor het fietsen. Fietsonderdelen dienen als inspiratie voor onze producten en we streven er dan ook naar om zoveel mogelijk gebruikte onderdelen een nieuw leven te geven. Kwaliteit, duurzaamheid en een goede service staan hierbij voorop.
Het eerste product, de fietshouder is een eerste stap in een lijn producten waarmee Surplace Design zich wil onderscheiden. Geïnspireerd door een ontwerp van Pablo Picasso is deze functionele en unieke fietshouder ontstaan waarin stijlvolle details zijn verwerkt. Een eyecatcher die past in ieder huis!

Inventalis

Invitalis BeNeLux neemt een greep uit haar producten mee, kom dit ervaren op onze stand en profiteer van onze aanbiedingen.

 

 

 

Rapha

Rapha is in 2004 opgericht als reactie op een groeiende behoefte aan stijlvolle, high-performance fietskleding. Inmiddels biedt Rapha producten voor elke fietser, van stedelijke fietsforenzen tot professionele teams op wereldniveau, en verlegt continu de grenzen van innovatie in fietskleding. Rapha onderhoudt een wereldwijde gemeenschap van gepassioneerde fietsers die samenkomen als leden van de Rapha Cycling Club (RCC). Rapha’s unieke merkwaarden komen tot leven in het wereldwijde netwerk van Clubhouses waarin detailhandel, café- en fietscultuur onder één dak zijn samengebracht.

Canyon

Canyon is aanwezig op het EK Cyclocross met natuurlijk dé fiets van Mathieu van der Poel, de Canyon Inflite CF SLX. Kom bij de stand van Canyon deze fiets van dichtbij bekijken. De onlangs geïntroduceerde Inflite CF SL is ook te zien en zelfs te rijden. Op het testparcours van het EK kun je zelf modder- en zandhappen op één van de testfietsen van Canyon. Ontdek jouw innerlijke Van der Poel bij Canyon tijdens het EK!

ICC

ICC (International Cycle Connection BV) is verantwoordelijk voor de verkoop van een aantal grote en toonaangevende merken uit de fietsenbranche. Binnen de Benelux verzorgen wij de verkoop van de merken Campagnolo, Deda Elementi, Dedacciai en Selle Italia aan distributeurs en fietsfabrikanten. Campagnolo spare parts leveren wij zowel aan onze Campagnolo distributeurs als dealers. Voor het merk BORN zijn wij wereldwijd verkoopagent. Daarnaast beheren wij voor SeaSucker en Feedback Sports de exclusieve distributie richting dealers in de Benelux.

Wielerhuis de Meulenreek

Uw specialist voor de volgende merken: Stromer, Giant, Isaac & BMC

Bikewearoutlet

Bureau Fidder